Samen nadenken over cultuur: wil jij dat ook?

In 2019 maken de dienst Cultuur, de bibliotheek Rozenberg en het gemeenschapscentrum WaBo nieuwe plannen voor het lokaal cultuurbeleid van de komende zes jaar. Graag horen we hierover zoveel mogelijk stemmen!

We zijn op zoek naar Bosvoordenaren die graag hun ervaringen en dromen over vrije tijd en cultuur willen delen met elkaar en met ons. Welke zijn de prioriteiten in jouw agenda voor de komende jaren? Waaraan denk je spontaan als het gaat over culturele projecten?

Ontmoeting, patrimonium, muziek, natuur, literatuur, film, educatie, samen zijn ...  : laat ons weten wat voor jou belangrijk is voor een cultureel & verbindend Watermaal-Bosvoorde.

Je kan ons ook helpen door te antwoorden (via mail naar 'bibliotheek.rozenberg@wb1170.brussels' of mondeling) op de volgende vragen.

1. We zijn geïnteresseerd in jouw mening over onze bibliotheek. Wat verwacht jij van de bibliotheek? Ideeën?

2. De bibliotheek werkt vaak samen met andere partners (het gemeenschapscentrum WaBo, de dienst Cultuur, de scholen en kinderdagverblijven, het Centrum Lokale Geschiedenis…). Heb jij leuke ideeën voor activiteiten die we samen kunnen doen?

3. Hoe kan onze bibliotheek toegankelijker (letterlijk en figuurlijk) worden voor iedereen?

Alvast bedankt voor je medewerking!