Vrijdag 22 november van 16 tot 20u: nocturne van de bibliotheken

Welkom in bibliotheek Rozenberg (Thomsonlaan 3) et à la bibliothèque de l'espace Delvaux (rue Gratès 3)

van 16 tot 20u

Je vindt de weg van de ene bib naar de andere en suivant de kaarsen et les drapeaux.

In dit Bruegeljaar laten we ons door hem inspireren. Zijn schilderijen 'leven' meer dan ooit en blijven actueel. Ze stemmen ons tot nadenken en sporen ons aan om te streven naar een betere wereld, maar ze doen ons ook lachen, spelen en ja ... zelfs zingen!

WAT?

- Een verrassende kijk op Bruegel voor jong en oud via spel / muziek / knutselactivteiten / schrijfateliers ... (doorlopend)

- EN het green screen (Rozenberg), waardoor je zelf in een schilderij belandt en deel uitmaakt van het tafereel (doorlopend)

ETEN EN DRINKEN?

Honger en dorst zullen gestild kunnen worden in beide bibliotheken, op zijn Bruegels!

VOOR WIE?

Iedereen is welkom. Inschrijven is niet nodig. Alle activiteiten zijn gratis.

In samenwerking met het lokaal cultuurbeleid, de dienst Cultuur, de Franstalige bibliotheek, het gemeenschapscentrum WaBo en de Vermeylenkring.